Justin Bieber:

Justin Bieber: spørsmål og svar

Hva skjedde egentlig da Justin ble arrestert igår? Er du fremdeles en Belieber?

Publisert Oppdatert

Torsdag morgen (amerikansk tid) ble Justin Bieber arrestert i Miami, og det dukker naturligvis opp mange spørsmål rundt det hele! Vi har forsøkt å svare på noen av de vanligste tingene man kanskje lurer på.

Er Justin i fengsel nå?
Svar: Nei, han slapp ut igjen torsdag kveld, mot en kausjon (betyr at man må betale en viss sum for å få slippe ut igjen) på 2500 dollar, det tilsvarer omtrent 15.000 norske kroner.

Hva skjedde, egentlig?
Svar: Justin ble stoppet av politiet mens han kjørte en gul Lamborghini (som han hadde lånt), etter å ha kjørt om kapp med en annen bil. Politiet oppdaget at Justin var påvirket av alkohol og/eller narkotika, i tillegg til at førerkortet hans ikke var gyldig, og arresterte ham. Han fikk i tillegg ekstra bot for å motsette seg (nekte) arrest.

Var Justin alene?
Svar: Nei, kompisen hans Khalil Amir Sharief ble også tatt av politiet. I tillegg satt modellen Chantel Jeffries på i bilen, men hun ble ikke arrestert. Det ryktes også at pappaen hans, Jeremy Bieber, var med på det hele, men det er så vidt vi vet ikke bekreftet.

Hva skjer nå?
Svar: Det er litt tidlig å si. Det blir nok en rettsak, hvor det skal bestemmes hva slags straff Justin får. Det er ikke sikkert han kommer i fengsel igjen. Men han kan nok komme til å måtte betale flere bøter, og kanskje vil han miste førerkortet. Vi følger med på situasjonen fremover! 

Hva sier de rundt ham?
Svar: Det er ikke så mange rundt Justin som har uttalt seg om hendelsen så langt. Manager Scooter Braun twitret idag at han elsker Justin, og vil oppføre seg som en som virkelig bryr seg om ham. Det kan kanskje tolkes som at han kommer til å ta en alvorsprat med Justin, men også at han tilgir ham.

Hva synes Julia?
Svar: Vi synes det er utrolig dumt gjort av Justin å bryte loven på denne måten. Vi kan forstå at Justin er i ferd med å bli voksen, men det er helt idiotisk gjort å sette seg bak rattet i en bil når man er påvirket av alkohol. Tenk på alt som kunne gått galt! Justin satte både seg selv og andre i fare, og vi håper at han har fått en lærepenge nå, slik at det ikke vil skje igjen. Vi tror at Justin fremdeles har en lang og bra karriere foran seg, men for å fortsette suksessen bør han kutte ned på festingen og skandalene.

Hva håper vi skjer videre?
Svar: Vi håper at Justin skjønner alvoret, og ikke gjentar noe sånt igjen. Vi håper at han unnskylder seg overfor fansen sin! Det er normalt å teste grenser og gjøre dumme ting når man vokser opp. Men forskjellen er at når man er kjendis, er det synlig for hele verden å se. Kjendiser må tenke på at de er idoler, og vi synes at Justin har et ekstra spesielt ansvar når han har mange unge fans over hele verden som ser opp til ham.

Kommer Julia til å slutte å skrive om Justin nå?
Svar: Nei, absolutt ikke! Vi har vært store fans av Justin Bieber og musikken hans helt siden begynnelsen, og det er vi fremdeles. Vi kommer ikke til å slutte å skrive om Justin, eller ha plakater av ham, selv om han har gjort denne dumme tingen. Det er lov å drite seg ut, og Justin er bare et menneske, han òg. Men vi kommer til å følge med på det han foretar seg fremover, og vurdere hva leserne våre helst vil lese om ham.

Kan man fremdeles være en Belieber?
Svar: Ja, det kan man så absolutt! Musikken til Justin er jo fremdeles den samme! Det er lov å bli skuffa og kanskje til og med sinna, men det er ikke sånn at man må glemme alt som har med Justin å gjøre. Man kan jo i stedet minne seg selv på alt det fine han faktisk har gjort opp gjennom karrieren sin; all den bra musikken, alle konsertene, forholdet hans til Avalanna, alle Beliebers han har snakket med og besøkt, alle pengene han har gitt til sykehus, skoler og mange veldedige prosjekter, for eksempel.

Julia krysser fingrene for at Justin kommer sterkere tilbake!

Hva tenker du om alt dette? Er du fortsatt en Belieber?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning