Etter den siste turneen har Liam Payne fra One Direction fått mye pepper fra haters, de mener han har lagt på seg. Han har både fått høre at han er tykk og overvetig, og nå er han lei av maset. I helgen la han opp dette bildet på Intagram, der han har blåst opp kinnene sine og lagt en pute under tskjorten. Under bildet skriver han med en sarkastisk tone ”Jeg mener, OH MY GOD jeg er så feit for tiden, jeg tror jeg trenger hjelp! Noen må ta kakeboksen fra meg fort!”.

Under ett nytt bilde der han viser sin BMI skriver han at han er lei av maset, og at han vil fortelle hva media gjør mot folk hver dag. ”Er det feil å være normal? Eller må jeg se ut som en Olympisk svømmer for å bli akseptert av de kule, eller kan jeg akseptere at den personen jeg virkelig elsker synes jeg er den kuleste i byen uansett? Jeg stemmer for den siste ;)”. Liam kommer med et godt budskap, og står frem som et godt forbilde med disse ordene!

Hva synes dere om det Liam skriver?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!