Det er helt sikkert mange juliajenter som er flinke til å tegne. Kanskje noen av dere har prøvd å tegne One Direction eller andre stjerner også? (Det vil vi i så fall gjerne se!)

Men i noen få tilfeller kan kreativ tegning få et dryss av stjernestøv på seg og bli til magi! Det skjedde med britiske Jack Ede. Han delte tegningene sine av guttene i 1D og andre stjerner på instagram. Så kom han på at han skulle ta kontakt med søsteren til Louis, Lottie, for å spørre om hun ville dele tegningen han hadde laget av Louis.

Det ville hun, og så tok det av! 1D-kunsten «went viral» som de sier på Engelsk, og mange av dere har kanskje sett tegningene før.

Kult, eller hva? Det kunne nesten skjedd med hvem som helst.

Vi kan ikke akkurat si at vi synes det høres lurt ut at 18 år gamle Jack nå har bestemt seg for å slutte på skolen for å konsentrere seg om tegningen. Men kanskje han har en god plan, hva vet vi.

Han har i alle fall startet en egen business der han tar imot bestillinger på kjendisportretter. Besøk ham på Instagram her.

Hva synes dere om tegningene?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!