Mobbing har vært et stort tema i det siste. Fakkeltoget mot mobbing i Oslo på søndag for eksempel ble veeldig langt! 

Flere kjendiser har selv opplevd mobbing, og viser sin støtte til mobbeofre på forskjellige måter. Her har vi plukket ut noen av veldig mange kjendiser som er mot mobbing.

Demi Lovato

Hun ble selv mobbet da hun var ung og har slitt mye med det. Demi forteller mye om da hun ble mobbet og hvordan hun taklet det. Hun har for eksempel sagt "Jeg tror ikke folk vet hvor vondt det er bli sagt stygge ting til om seg selv, for det mobberene sa til meg henger fortsatt igjen i dag, og det har gjort meg til den personen jeg er." 

Klikk deg videre for å se hva Lady Gaga og Karty Perry mener om mobbing!

Lady Gaga

Lady Gaga er jo kjent for sin rare stil, og har derfor fått høre mye forskjellig om seg selv. Hun og moren har sin egen stiftelse, "Born This Way Foundation" hvor de vil jobbe for et mer aksepterende samfunn. Gaga ble ofte mobbet på skolen, så ofte at det var flere dager hun ikke ville gå på skolen engang! Hun mener at mobbing bør bli ulovlig!

Klikk deg videre for å se hva Katy Perry syntes om mobbing!

Katy Perry

Katy Perry skriver mange sanger om å være seg selv og gjøre som du selv ønsker, ikke det andre sier du skal. Hun har tidligere sagt "Det er bare en av deg i verden, husk det! Tro meg, når du blir eldre og suksessfull så vil mobberne bare ønske de var vennen din!" 

Hva synes du om mobbing?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!