Det australske bandet 5 Seconds of Summer startet karrieren sin på YouTube og har vært på turné med One Direction. Dette er bare to grunner til å elske dem, her får dere 10 gode grunner!

De begynte karrieren sin på YouTube
De startet bandet i 2011 og begynte med å synge coverlåter som de filmet og la ut på YouTube. De var allerede kjent i 2012!

Calum skriver mesteparten av låtene
Alle i bandet skriver låter, men bassgitaristen Calum Hood skriver mesteparten av dem!

De selger ut konsertbilletter vannvittig fort
Det er ikke lenge siden bandet startet opp, men de er allerede veldig suksessfulle. Når billetter til konsertene deres kommer ut for salg pleier nettsiden ofte å krasje! 

Medlemmene i bandet
Vi må jo ikke glemme at vi elsker 5SOS på grunn av medlemme. Luke Hemmings på gitar, Calum Hood på bass, Micheal Clifford også på gitar og Ashton Irwin på trommer!

De elsker fansen sin
5 Seconds of summer har selv sagt at det beste med å være i bandet er å få møte fansen!

Musikken deres
Musikken deres er vel kanskje hovedgrunnen til at vi elsker dem? De lager fantastiske låter som er fengende og gir deg lyst til å danse! Dessuten er de flinke live!

One Direction er fans
Guttene i One Direction er store fans av 5 Seconds of Summer, og det er vel grunn nok til å elske dem? Louis og Niall fra One Direction har begge Tweetet om bandet flere ganger, i tillegg har 5SOS fått være med 1D på turné!

De er seg selv
Det er kjempeviktig å være seg selv og det klarer virkelig 5SOS gutta! Selv om de har blitt kjendiser virker det som om de klarer å holde på sitt gamle seg og ha beina godt plantet på bakken.

De elsker dyr
Guttene i 5SOS elsker dyr og spesielt hunder! Både Luke og Ashton har hund, Luke sin hun heter Molly og Ashton sin heter Indie!

De kan ikke leve uten hverandre
Alle guttene er nære venner, de er nesten som brødre! De har til og med sagt at de ikke kan leve uten hverandre! 

Elsker du 5 Seconds of Summer?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!