Austin Mahone (18) er singel, men kobles stadig til forskjellige kjendisjenter. En lang periode har det ryktes at han har vært sammen med Camila Cabello fra gruppa Fifth Harmony, men Austin deler fyrer gjerne opp flere spekulasjoner rundt seg selv.

Til en engelsk radiostasjon kunne han for et par dager siden fortelle at han hadde møtt jentene i Little Mix, og at spesielt én av dem fanget interessen hans. På direkte spørsmål om han likte Leigh-Anne Pinnock litt ekstra godt, svarte han:

"Om jeg har et godt øye til henne? Betyr det at jeg liker henne? Ja, jeg liker henne", svarte han.

Og hvor hadde han tatt henne med på date, om han hadde sjansen?

"Jeg vet ikke om så mange kule steder her i London, men jeg hadde funnet en fin restaurant. Eller kanskje få ordnet med noe inne i London Eye, og fått dem til å stoppe på toppen og hatt en hyggelig middag", sa Austin.

Ikke dårlig, Austin! Men mon tro hva kjæresten til Leigh-Anne synes om akkurat det?

PS: Julia møtte Austin da han besøkte Oslo 20.juni. Da kunne han også fortelle at han hadde en kjendiscrush på Rihanna! Det aner oss at han er litt av en flørt...

Hvem synes du Austin Mahone kunne passet sammen med?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!