Jentene i Little Mix hater mobbing, både i det virkelige liv og på internett. Alle har opplevd å bli mobbet en eller annen gang, og da de var med i X Factor var det spesielt ille for Jesy, siden hun ikke er kjempetynn. Hun fikk massevis av stygge meldinger og kommentarer over internett. Så utrolig teit og urettferdig!

Nå er Little Mix-jentene med i en stor kampanje som kjemper mot nettmobbing. Den heter BeatBullying.

- Når vi ser på Twitter at noen av fansen opplever mobbing blir vi så lei oss. Og det er grunnen til at vi vil være med på denne kampanjen, har Leigh-Anne forklart.

Og er ikke de små avatarene kule? Det beste av alt er at du kan få din egen hvis du registrerer deg på hjemmesiden til BeatBullying får du lage din egen versjon!

(Det koster ingenting å registrere seg og du forplikter deg ikke til noe som helst, men du må oppgi navn og e-postadresse. Nettsiden er på engelsk, så få hjelp av en voksen hvis det er vanskelig!)

Klikk deg videre for å se Little Mix sin video om å være modig og si ifra.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!