Allerede i morgen er det et nytt år, og det skal bli tidenes beste! Vi gir deg de beste tipsene for at akkurat dette året skal bli det beste hittil!

Ta vare på deg selv

Det er kjempeviktig å huske å ta vare på seg selv. Bruk litt tid til å bare være med deg selv, enten du leser, ser på film eller gjør noe helt annet. Du kommer til å trives mye bedre med deg selv, og andre om du passer på å bruke litt tid alene.

Bruk tid med familie og venner 

For å få et bra år er det superviktig at du er med mennesker du trives med! Prøv å vær masse med vennene dine, men også familien! Prøv å finne på noe gøy, spillkveld, jentekveld eller andre morsomme aktiviteter!

Flere tips på neste side! 

Vær litt crazy

Det er lov å være litt crazy, ikke tenk så mye over hva du gjør hele tiden! Det er helt ok å gå utenfor komfortsonen noen ganger, og stort sett så sitter man igjen med en god følelse og ikke minst en god historie etterpå!

Begynn på en ny aktivitet

Har du kanskje alltid hatt lyst til å prøve deg på fotballaget, eller hatt et ønske om å drive med kickboksing? 2015 er helt klart året for å prøve en ny aktivitet! Da møter du flere nye mennesker og får helt klart en god opplevelse ut av det!

Gjør noen endringer

Hvis det er noe du har vært misfornøyd med tidligere, som for eksempel hårfrisyren din eller noe større som en dårlig venn så gjør noe med det! Skaff en ny frisyre, eller si ifra til vennen din at noe er galt! Det vil helt klart gjøre masse med hvordan du har det, og kan være viktig for at akkurat 2015 skal bli tidenes beste år!

Hva er dine beste tips for å gjøre 2015 til tidenes beste år?

 

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!