Musikk:

Ny, drømmende låt fra Sirius!

Vi har snakket med ham om livet etter «Norske Talenter».

Publisert Oppdatert

(Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med www.mypopworld.com)

Husker du artisten Sirius, som vant Norske Talenter i 2010? Nå er han tilbake igjen, med låten "The Dreamers" som han har laget sammen med Sebastian Lind.

Julia tok en prat med Sirius, eller Kristian Rønning, som han egentlig heter!

Hei Sirius! Hvordan har livet vært etter Norske Talenter?
– Det har vært superfett på mange måter! Jeg har vært så heldig å få spille i store deler av Norge og jobbe med folk jeg aldri ville møtt ellers. Samtidig som det har gjort meg mer våken på hvem som er hvem rundt meg. Mye forandret seg på kort tid, og det er det ikke alle som var klare for. Så jeg har lært veldig mye.
 
Hva tror du at du ville drevet med idag, om du ikke hadde meldt deg på Norske Talenter?
– Ah, det er ikke lett å si. Jeg var så bestemt på at jeg skulle klare å få til noe med musikk at jeg aldri lagde noen "plan b". Selv om det er dumt å ikke ha noe å falle tilbake på, så er det samtidig noe som holder meg sulten. Men jeg hadde nok lagt mikrofonen fra meg en stund og funnet meg en jobb. Men jeg er takknemlig og glad for at jeg fortsatt kan gjøre det jeg elsker hver dag.
 
Har du noen favoritter blant alle de som i likhet med deg har slått gjennom via slike programmer? 
– For å være ærlig så ser jeg ikke så mye på sånne programmer selv. Jeg husker Kurt, da! Hvem liker ikke Kurt?
 
Hva er planen for musikken fremover?
– Akkurat nå gleder jeg meg bare til å spille konserter i sommer! Samtidig kommer jeg til å jobbe hardt i studio for å gjøre klart så mye som mulig til høsten. Selv etter 8-9 år føler jeg alltid at det er "nå det begynner" for hver låt jeg slipper. Så jeg er fortsatt sulten og klar for å kjøre videre.
 
Hva har vært det morsomste du har opplevd som artist hittil?
– Det er kanskje veldig internt, men jeg husker da jeg var med i en gruppe vi kalte The Rovers så skulle vi selge skiva vår til folk etter vi hadde spilt på Slottsfjellfestivalen. Vi var ikke klar over det eksisterte et countryband med samme navn, men da vi skjønte det så latet vi som vi var dem og tok på oss hver vår rolle i bandet. Jeg tror jeg gikk for å være bassisten. Vi fikk solgt skiver, og forhåpentligvis så ble ikke folk alt for skuffa!

Sjekk ut låten "The Dreamers", absolutt en kul låt vi kommer til å høre mye på i sommer!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning