Tid for å sette sammen en spilleliste med gamle klassikere og splitter nytt julegodteri! Her er 7 artister som ligger først på vår julespilleliste i år:

1. Meghan Trainor
«I’ll be home» er en nydelig juleballade fra en helt ny EP med forskjellige artister som heter I’ll be home for Christmas.


2. Ariana Grande
For et par dager siden skrev vi om hennes ferske julelåt, «Tell me Santa», men Ariana Grande har hatt glitter i håret før, hun. I fjor ga hun ut en jule-EP som heter Christmas Kisses. Vi digger fremdeles hennes versjon av «Last Christmas».

3. Band Aid
Åja. Dette er en klassiker MED One Direction på. Den må rett og slett med.

4. Taylor Swift
Taylors jule-EP er kanskje hele sju år gammel nå, men det spiller ingen rolle. Den er blitt fast inventar.5. Justin Bieber
Selvsagt. Vi kommer ikke unna denne karen. Vi tar på oss et fluffy skjerf og drømmer oss tilbake til den tiden da Justin var godt kledd og forelska i den sjenerte jenta.

6. Cimorelli
Søskenflokken Cimorelli har har spilt inn sin versjon av klassiske julesanger på EP-en Christmas Magic.

7. Lucy Hale

Pretty Little Liars-stjernen har gitt ut julelåt i år, og hun har også kalt sin sang "Mistletoe", men den ligner ikke så mye på Justins. Men den er superfin!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!