Vi har sett bildene på Instagram, men nå kommer nyheten som er bedre enn vi turte å håpe på!

I et intervju med The Sydney Daily Telegraph fortalte Cody Simpson (17) at han og Justin Bieber (20) har samarbeidet om et felles album, som vi antakelig kan vente oss rundt november.

– Det er et album fylt med fengende duetter, sa Cody.

– Justin har vært en god venn av meg lenge. Det er bare vi som har skrevet låtene. Han fortalte meg at han syntes jeg hadde funnet at hvem jeg vil være, og at jeg har funnet min plass som den gitaristen, sangeren og låtskriveren jeg alltid har hatt lyst til å være, forteller han.

Cody og Justin har samme manager (Scooter Braun), og har hengt mye sammen i det siste. Og Cody bryr seg ikke noe om at Justin har rykte på seg for å være en "bad boy".

– Jeg involverer meg ikke i noen form for drama, vi er veldig forskjellige mennesker som kommer fra forskjellige steder og verdener, men alt jeg vet er at han alltid har vært ekstremt kul og sjenerøs, sa Cody i intervjuet.

Dette er et album vi gleder oss til å høre!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!