Midt i innspillingen av Mockingjay har det oppstått en kjempekrise i Hunger Games-leiren.
En ferdigskrevet pressemelding fra produksjonsselskapet ble i natt lekket på internett, og den sier at Josh Hutcherson, som spiller Peeta, trekker seg fra de siste to filmene.

Nyheten ble først meldt på nettstedet TMZ.com.

Det spekuleres nå i om Josh Hutcherson hadde en hemmelig klausul i kontrakten sin om at han var fri til å gå hvis det ble for emosjonelt vanskelig å jobbe sammen med Jennifer Lawrence. I det siste har det gått rykter om at Josh ikke likte at Jennifers kjæreste, skuespilleren Nicholas Hoult, var så mye på besøk på settet.

Og som om ikke det var nok, sier pressemeldingen at Nicholas Hoult sannsynligvis blir den som overtar rollen som Peeta fordi han ligner på Josh og har vært på settet så mye at han kjenner alle.

Hva synes dere? Kan Nicholas Hoult bli en bra Peeta, eller må filmselskapet finne noen andre? Og hvordan kunne dette skje!?

Klikk deg videre for å se hva Jennifer Lawrence (Katniss) mener om saken! 

Jennifer Lawrence, som spiller Katniss Everdeen i de populære Hunger Games-filmene, har følgende å si om nyheten om at Josh Hutcherson ikke returnerer i rollen som Peeta: 

Hihi, vi måtte jo prøve å lure dere litt på 1.april! Har du lurt noen idag?

PS: Ikke avslør aprilspøken i kommentarfeltet, men spill med! Så kanskje vi klarer å lure enda flere ;-)

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!