Alle de åtte Harry Potter-filmene er kanskje avsluttet for lengst, men overhodet ikke glemt! Hovedrolleinnehaver Daniel Radcliffe vil nok for alltid bli koblet til rollen som Harry Potter, og må svare på Harry Potter-spørsmål hvor han enn går.

Vi i Julia elsker Harry Potter-filmene, og denne videoen er ekstra morsom for alle som liker kjendiser og Harry Potter. For hva har Daniel fått i oppgave å gjøre? Jo, sortere ulike kjendiser inn i de forskjellige Hogwarts-husene: Slytherin, Gryffindor, Hufflepuff og Ravenclaw. Eller som de heter på norsk: Smygard, Griffing, Håsblås og Ravnklo. Selv om Daniel understreker at han ikke kjenner så mange av disse kjendisene i virkeligheten, tar han oppgaven på alvor.

Ta en titt, og se hvor blant andre Obama, Miley Cyrus og Harry Styles havner!

Noen av våre favoritter:

President Obama: Gryffindor
Andrew Garfield: Ravenclaw
Miley Cyrus: Gryffindor (Daniel sier: "Kom til Gryffindor, Miley, vi skal få skikk på deg...")
Dronning Elizabeth: Ravenclaw
Harry Styles: Gryffindor (Daniels kommentar: "Han har jo hårmanke som en løve allerede!")
Emma Watson: Gryffindor
Kanye West: Slytherin(!)
Beyoncé: Hufflepuff

Er du enig i Daniels valg? Hvilke andre kjendiser ville du plassert hvor? Som for eksempel Justin Bieber, resten av One Direction, Isac Elliot eller Selena Gomez?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!