På en grå tirsdag er det viktig å huske på noe av det fineste som finnes her i verden: Kyssing!
Her har vi samlet 10 fantastiske kysseøyeblikk som tar pusten fra oss på hvert sitt vis.

Vi starter med et kyss på kinnet fra Harry Styles til Louis Tomlinson. Kanskje ikke det mest romantiske, men veldig søtt!

Klikk deg gjennom resten og fortell hvilken som er din favoritt!

2. Taylor og Taylor

Taylor Swift og Taylor Lautner var veldig søte sammen, og dette klippet fra filmen "Valentine's day" som kom for noen år siden er både morsomt, tullete og romantisk.

3. Kyssescenen på stranda i Catching Fire

Dette kysset mellom Katniss og Peeta i Catching Fire var helt magisk, for det er her man skjønner at Katniss faktisk har lyst til å kysse Peeta, og ikke bare gjør det for kameraene.

Klikk her for å se kysset (sukk).

4. Det ultimate kysset

Kanskje det vakreste kysset på kino de siste femti årene! Jack som får Rose til å fly i solnedgangen er blitt en kysseklassiker av de virkelig store.

5. Da Zayn og Perrie ble Zerrie

Da dette kysset mellom Perrie fra Little Mix og Zayn fra One Direction gikk verden rundt, ble de kjent som det nye superparet. Det er ikke vanskelig å se at de er forelsket.

6. Det første vampyrkysset

Bella og Edwards aller første kyss var både romantisk og intenst og farlig. Og helt uimotståelig.

7. Vampyrkyss nummer 2

Det som er så nydelig når Damon og Elena kysser i Vampire Diaries er at til tross for alt kaoset som foregår i serien, er det nøyaktig et sånt kyss alle vil ha.

8. Finn og Rachel på Glee

Å se kyssescenene til Rachel og Finn er nesten ikke til å holde ut. For vi vet jo at skuespillerne var sammen i virkeligheten (så kyssene sannsynligvis var helt ekte), og vi vet hvordan det gikk til slutt. Men nydelig er det.

9. Downton Abbey

Enten du har fulgt med på Downton Abbey eller ei, dette kysset med innebygd frieri er akkurat slik tv skal være.

10. Selena og Justin

Åh. Det er kanskje slutt for alltid, men vi klarer ikke helt å glemme hvor søte Justin og Selena var da de var sammen og lykkelige, som i denne fotoautomaten på en fancy fest. Perfekte <3.

Hvilket er ditt favorittkyss? Og har du noen flere, del i kommentarfeltet! Vi trenger mer kyssing.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!