Hvis du er glad i film, er det mye å glede seg til i året som kommer. Kanskje blir noen av disse filmene like store som Hunger Games. Eller kanskje din nye favoritt.

Klikk deg videre for å se de fem filmene vi gleder oss til i år.

Divergent

Dette er filmen mange omtaler som «den nye Hunger Games». De har i alle fall mye til felles. Divergent er også basert på en bok (av Veronica Roth), settingen er en ødelagt verden og hovedpersonen er en kul og sterk jente.
Med: Shailene Woodley og Theo James
Premiere: 21. mars
Endless love

På valentinesday passer det med kjærlighetsfilmer. Endless love har premiere den dagen, og handler om en forelskelse så intens at foreldrene prøver å holde jenta og gutten fra hverandre.
Med: Alex Pettyfer og Gabriella Wild
Premiere: 14. februar
The fault in our stars

Hazel Grace har helt vanlige problemer, men hun er ikke en helt vanlig tenåring. Hun har kreft. Så møter hun en gutt som bringer både eventyr og kjærlighet inn i livet hennes. Filmen er basert på boka av John Green (Faen ta skjebnen på norsk), og den er kjempebra. Dessuten er det enda en mulighet til å få se fantastiske Shailene Woodley.
Med: Shailene Woodley og Ansel Elgort
Premiere: Juni

Beatles

Enda en film basert på en bok, og denne gangen er det en av de beste norske bøkene som finnes, Beatles av Lars Saabye Christensen. Den handler om en guttegjeng som vokser opp i Oslo på 60-tallet. De elsker The Beatles, og vi får være med inn i livene deres.
Med: Ole Nicolai Myrvold Jørgensen, Halvor Tangen Schultz, Håvard Jackwitz og Louis Williams
Premiere: August

Mockingjay part 1

Det er kanskje lenge til ennå, men det er ikke for tidlig å begynne å se frem til neste del av Hunger Games-serien. Alle som har lest bøkene vet at nå blir det dramatisk. Og mørkt. Og helt sikkert kjempebra.
Med: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson og Liam Hemsworth
Premiere: November

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!