Lady Gaga leverer ALLTID et bra show, og det liker vi utrolig godt! Hun klarer liksom alltid å komme på noe helt eget som ingen andre har gjort før, og her er noen høydepunkter fra karrieren hennes så langt.

1. I dette klippet fra 2009 leverer hun to ulike låter, og begynner i en togvogn:

2. Nå hopper vi frem til 2011 og en opptreden fra Australia. Vi digger den fantastiske energien i showet, og ikke minst elsker vi Lady Gagas gjennombruddslåt «Let's Dance»!

3. Neste klipp kommer fra Paris. Dere har sikkert sett Gagas antrekk tidligere, men vi kommer virkelig ikke over hvor crazy det er! Hva er det egentlig hun vil se ut som? En geitebukk? Et insekt? En ufo? Hmm... (Obs! Noe dårlig lyd på dette klippet)

4. I dette klippet får vi se Gaga synge låten «Judas» på TV for første gang, her i programmet Ellen. Her viser hun at hun virkelig kan danse!

5. I det siste klippet, som er bare en måned gammelt, fremfører Gaga låtene «Venus» og «Do what you want». Ser ut til at hun er inne i en periode med ganske minimale kostymer i disse dager. NB! Sjekk ut hva som skjer med håret hennes halvveis i opptredenen!

Hvilket klipp likte du best? Har du kanskje et annet favorittklipp? Post det i kommentarfeltet, da vel!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!