Blogger og skuespiller Jennie Sofie (14), også kjent som @jenniefashion på instagram, har designet sin aller første kleskolleksjon - sammen med kleskjeden WOW.

Det er første gang WOW har samarbeidet med en blogger, og vi skjønner godt at valget falt på nettopp Jennie Sofie!

"Det har vært utrolig gøy å få muligheten til å designe en kolleksjon for WOW. Gjennom hele prosessen, som har pågått i nesten et år nå, har det vært mye å gjøre og tenke på. Det har vært veldig viktig for meg å lage produkter som de fleste vil føle seg komfortable i. Jeg har jaktet informasjon, tenkt mye på farger og mønstre, laget skisser - og nå er kolleksjonen endelig klar. Jeg er så stolt av hva jeg har oppnådd med WOW, og er fortsatt litt i sjokk over at jeg faktisk kan kalle meg designer", skriver Jennie Sofie på bloggen sin.

Kolleksjonen består av mange kule, hverdagslige plagg - og også noen som er mer pyntet. Se alle klærne i kolleksjonen i bildegalleriet øverst i saken!

Hele kolleksjonen er tilgjengelig i alle landets WOW-butikker fra torsdag 3.september.

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!