Er det én serie du må få meg deg på Netflix i år, så er det helt klart denne!

I serien Degrassi følger vi en gjeng ungdommer fra "Degrassi Community School" i Toronto i Canada og alle deres oppturer og nedturer på veien fra å være barn til bli voksen.
Dette er første sesong av serien som er tilgjengelig på Netflix, og det var jammen på tide!

© Netflix

Denne sesongen heter Degrassi: Neste klasse, og innebærer ikke noe mindre drama enn de forrige - tvert mot!
Noen stikkord er: sjalusi, mobbing, drømmer, tabber, usikkerhet og så klart masse, masse kjærlighet!
Men mest av alt handler serien om det å tørre og prøve ut nye ting for å finne seg selv den man egentlig er, og vi vet vel alle at veien dit ikke er særlig lett.
Kjenner du deg igjen i noe av dette?
Dumt spørsmål... Så klart gjør du det!

Hovedrollene i serien er kule, morsomme og talentfulle - alle på hver sin måte! Vi blir med en gang dratt med inn i ungdomsgjengen, og det skal ikke mange minuttene til før vi kan si at vi kjenner dem så godt at vi hadde vært bestevenner om de fantes i virkeligheten.

Saken fortsetter under bildet

ROMANTISK: Kjærlighet og romantikk er så klart en stor del av serien!

© Netflix

Vi lover avhengighets-garanti, så pass på klokka før leggetid, for denne serien vil få deg til å glemme tiden og muligens være grunnen til at du forsover deg til skolen... SÅ bra er den!

Serien har premiere allerede fredag 15. januar på Netflix og utspiller seg over 10 episoder hvor hver episode varer i en time.

Her er en liten smakebit av hva du kan glede deg til:

God fornøyelse!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!