Hele One Directions fanskare var i sjokk i fjor da nyheten om at Louis Tomlinson skulle bli far ble kjent. Han og Briana Jungwirth var ikke et par, men nå skulle de bli foreldre. Louis uttalte at han gledet seg, og så ble det roligere.

Briana har vært veldig privat, og vi vet ikke mye om graviditeten annet enn at hun synes det har vært vanskelig å takle all negativiteten fra One Direction-fans. Veldig forståelig at hun ikke deler så mye.

Men for tre uker siden startet hun en instagramkonto som er åpen for alle, og vi håper at vi kan følge med her for å få høre om mini-BriLouis når han/hun kommer til verden om ganske kort tid (sannsynligvis i løpet av de neste 2-3 ukene)!

Foreløpig har Briana postet bilder av at hun koser seg med familie og god mat, pluss et nydelig bilde av henne med magen. Dette blir spennende!

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!