Vi venter i spenning på det kommende Justin Bieber-albumet "Purpose", som kommer 13.november!

Den norgesaktuelle artisten (Justin besøker Norge og "Senkveld" 29.oktober) slapp først den fengende hitlåten "What Do You Mean", og i natt kom oppfølgeren "Sorry". To utrolig kule låter, som gjør forventningene til albumet hans skyhøye!

I låten synger Justin blant annet "Is it too late to say that I'm sorry now"? ("Er det for sent å si unnskyld nå"?), og fansen diskuterer seg i mellom om sangen handler om forholdet til Selena Gomez, eller om JB rett og slett synger om at han er lei for hvordan han oppførte seg for et års tid siden - da han ble arrestert og var i mye trøbbel. En unnskyldning til fansen, kanskje?

Eller kanskje litt av begge deler! Vi digger i alle fall "Sorry", som kom sammen med en helt utrolig kul dansevideo. Sjekk ut disse kule jentene danse til "Sorry", noen som får lyst til å lage sin egen dansevideo?

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!