Marcus&Martinus har virkelig tatt oss med storm det siste året, og levert den ene hitlåten etter den andre, i tillegg til albumet "Hei", som vi digger! Idag slipper de singelen "Ei som deg", et samarbeid med bandet Innertier.

Her kan du høre låten:

"Vi har verdens beste fans!"

Selv har Marcus og Martinus følgende å si om den nye låten sin: ”I dag slipper vi en helt ny låt! Den heter ”Ei som deg” og handler om at vi liker ei jente som vi synes er helt topp, men hun er ikke interessert i oss. Så da vil egentlig bare ha ei som likner på henne!”, forteller de.

M&M har gitt ut flere singler de siste månedene, men er like spente hver gang: ”Det er jo helt fantastisk å slippe en ny singel. Det er jo spennende å se hvordan folk reagerer, vi vet jo ikke hva andre synes om låta, så vi gleder oss og er veldig spente nå”.

Og hva tror de at fansen synes om den nye låten? ”Vi har jo verdens BESTE fans, det må vi innrømme! Så vi håper jo at de tar imot denne låten like bra som ”Elektrisk”! Fordi det var helt fantastisk", sier Marcus og Martinus.

Drar til Los Angeles

Det har skjedd veldig mye rundt M&M i det siste, men de sjarmerende Trofors-guttene har ikke tenkt til å slappe av framover. Om en uke reiser de til USA og L.A. for å jobbe i studio, og så skal de ha mange konserter på forskjellige steder i Norge fremover. I tillegg slipper de et eget "Fan Spesial"-album i november, med en rekke nye låter og masse bilder av guttene helt fra de var babyer til idag. Vi gleder oss, og ønsker M&M masse lykke til!

Hva synes du om "Ei som deg"?

 

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!