Det finnes vel ikke noe verre enn å krangle med noen, det er en helt forferdelig følelse å vite at noen man er glad i er sur på en eller lei seg. Vi gir deg 4 tips til hvordan du kan ordne opp etter en krangel!

Si unnskyld
Dette er kanskje det viktigste etter en krangel. Tørr å være den store personen som sier unnskyld jeg tok feil eller unnskyld jeg var kjip. Det behøves to for å krangle så selv om du mener at du hadde rett så har du vært en del av krangelen du og, og det er det bare å beklage for!

Vis at du er lei deg
Det kan hjelpe på at du viser at du heller ikke syntes dette var så kult. Vis at du er trist og at du ikke har det så bra etter krangelen du heller!

La det ligge
Noen diskusjoner og krangler er det bare best å la ligge. Hvis dette er en krangel som ikke resulterer i noe mer bråk så ikke ta det opp igjen, da blir det bare mer krangling. La det ligge, beklag og gå videre!

Snakk om det
Hvis du og den du har kranglet med fortsatt er uenige etter krangelen kan det være lurt å sette seg ned å prate om det. Prøv å legg det frem for den andre, si at du ønsker å snakke rolig om det så dere kan finne ut av det sammen. Da kan det være lurt å fortelle hva som har gjort deg sint eller trist, men også å høre på hva den andre mener at har vært vanskelig!

Hva er dine beste tips etter en krangel?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!