Det har gått noen måneder siden det lange forholdet mellom Louis Tomlinson og Eleanor Calder tok slutt, og i mellomtiden har det ikke akkurat vært mangel på rykter om nye flørter for gullgutten.

Men nå kvitres det om noe det muligens er litt mer hold i. Fordi Louis ble sett hånd i hånd med Tamara Bell på Glastonbury-festivalen forrige helg. Ikke at å holde hender nødvendigvis betyr kjærester, men det betyr i alle fall mer enn løse rykter.

Sjekk hånd-ihånd-bildet her:

huh pic.twitter.com/8hqmBxLld8

— jess loves michael (@lightskynjh) June 26, 2015

Først visste ingen hvem hun var, men jenta ble raskt identifisert som en venn av 1D-guttene. En kilde har uttalt at Louis og Tamara har vært venner lenge, og har alltid flørtet litt uten at det betydde noe mer. Nå som Louis er singel, har de "oppgradert" vennskapet.

Hva nå det betyr. Rykter og uttalelser fra "kilder" trenger ikke å bety stort, men vi skal i alle fall følge ekstra godt med på dette!

Her kan du følge Tamara på Instagram.

 

 

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!