Justin Bieber i "Where Are You Now"

Det kan virke som Jack Ü ikke var helt forberedt på hvor stor "Where Are You Now" skulle bli. Låten har i alle fall herjet hitlistene i månedsvis uten å ha en mefølgende musikkvideo. Fansen på internett stilte villig opp og laget sine versjoner, men ingenting av det var offisielt.

Før nå. Og når de først satte i gang, gjorde de det skikkelig, for dette er den kuleste musikkvideoen vi har sett på lenge. Og Justin? Han er med, og han er kjekkere en noen gang!

Justin Bieber i "Where Are You Now"

Videoen er laget ved at det ble tatt utallige bilder av Justin som synger og danser i et hvitt studio. Så fikk fans og andre interesserte utdelt malesaker og fargestifter og fikk lov til å tegne og skrive på bildene, som så ble satt sammen til en film.

Resultatet er en utrolig innholdsrik og veldig stilig musikkvideo som det nesten er umulig å bli helt ferdig med. Hvis du vil, kan du sitte og klikke pause og play igjen i evigheter for å se de forskjellige tegningene.

Og referansene til Selena Gomez er selvsagt på plass. Fansen har jo ikke glemt Jelena, og Justin har tydeligvis ikke hatt som krav at det ikke skulle være med i videoen. Finner du noen av dem?

Sjekk ut resultatet her. Vi elsker det!

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!