Har du lyst til å lage litt pynt for å få opp påskestemningen? Og kanskje til og med spise noe godt i samme slengen? Vi har funnet 5 kreative prosjekter du fikser selv hjemme.

Nettsidene vi lenker til er på engelsk eller andre språk, men du trenger bare bildene for å forstå hva ideene dreier seg om. Lykke til!

1. Påskeegg med mønster

Med noen gummistrikker kan du lage mønster på påskeeggene dine, og da trenger du ikke så mange farger eller en stødig hånd for å lage kule egg.

Bilde og idé fra bloggen www.elhadadepapel.com.

2. Servietter brettet som påskeharen

Er ikke disse søte? Det er bilder for hvert trinn på bloggen tortelina.blogspot.no.

3. Påskeharepannekaker

Denne kan lages med en tykk pannekakerøre eller røre til lapper, og du kan bruke det du har for å lage hale og føtter. Perfekt til påskefrokosten.

Bilde og idé fra bloggen www.handmadecharlotte.com.

4. Minions-egg

Du trenger bare to farger, en tusj, tråd og lim (og løse øyne hvis du vil)!

Bilde og idé fra bloggen apumpkinandaprincess.com.

5. Kanelbolle-påskeharer

Hvis du lager kanelboller i påska, kan du enkelt forme dem som påskeharer! Den ytterste "svingen" kan brettes ut til ører, og så er det bare å sette på sjokolade, rosiner, nøtter eller lignende for å lage øyne og tenner.

Bilde og idé fra bettycrocker.com.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!