Nå er Julia nr 2 i salg, og gjett om det er en tipp-topp utgave!

På forsiden har vi kule Cher Lloyd, jenta med swag! Du får alle fakta du trenger å vite om henne, i tillegg får du tips til hvordan du kan kopiere stilen hennes.

Temaet denne gangen er FRISYRER, og du får alle de beste tipsene i Julia. Hvilket hårprodukt trenger du? Hvordan finne på en ny frisyre hver dag i en hel uke? Og kan du alle punktene i vår Hår-ABC?

Romeo denne gangen er en hel bukett med fine gutter - nemlig Pretty Little Liars-guttene! Test hvem du passer aller best sammen med; Ezra, Toby, Jason eller Caleb?

På motesidene viser vi deg hvordan du kan la deg inspirere av gutter med superkul stil denne vinteren. Vi elsker stilen til Harry Styles!

Vi ser nærmere på noen av Hollywoods verste kjendisbrudd; Les om hvordan kjærligheten tok slutt for noen av våre største kjendispar, som Miley&Liam, Kristen&Robert og Taylor&Harry.

For deg som liker langlesning, har vi den søte novellen "Tusen smileys og hundre hjerter" i dette nummeret.

Du kan dessuten vinne signert Isac Elliot-stæsj!

I tillegg får du som alltid: film, musikk, sladder, horoskop, mote og Ååh Elli.

Klikk deg videre for å se hvilke plakater du får i Julia nr 2! 

Plakater i Julia nr 2:

Tyler Blackburn

Harry Styles & Zayn Malik

Cher Lloyd

Ønskeplakaten: Isac Elliot

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!