For noen uker siden opptrådte Katy Perry på britiske X Factor, og benyttet anledningen til å fortelle verden hvor søt hun synes Niall Horan var da hun var gjestedommer og han var deltaker i 2010. Niall så visst på, for etterpå takket han henne på Twitter – og la til et lite frieri.

«I love you @katyperry! Thank you! Ps. Will u marry me?» skrev han. Han har tidligere sagt at han synes hun er fantastisk.

Forrige uke var de to tilfeldigvis i Japan samtidig, og plutselig dukket det opp veldig koselige bilder av dem på Instagram. De hadde møttes hos en tv-stasjon i Tokyo, og der hadde Katy tydeligvis svart ja! Bildeteksten var som følger: «She said yes! It’s happening! Ha ha!»

De er veldig søte sammen, men om det blir noe av det bryllupet er vel heller usikkert, for Katy Perry ble for ikke så lenge siden sammen med John Mayer (ja, eksen til Taylor Swift). Men å flørte litt er alltids lov.

Hva synes dere, hadde de blitt et fint par?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!