Isac Elliot besøkte Norge i begynnelsen av november, og spilte blant annet på Kids Expo i Lillestrøm, på Senkveld med Thomas og Harald, og for et utsolgt Sentrum Scene i Oslo.

Med seg til Norge hadde han også et par kamerateam! Og nå er den ene dokumentaren om Isac tilgjengelig, kalt «Waking up the World».

I fem dager følger kamerateamet ham - fra han er hjemme i Finland og pakker kofferten, til han står på scenen foran et fullstappet konsertlokale.

Isac snakker om hvordan det føles å ha hylende jenter rundt seg til enhver tid, pappaen Fredi snakker om hvordan familien bestemte seg for å la Isac følge drømmene sine, og vi får et innblikk i hvordan det er å være så kjent som Isac er i ferd med å bli...

Var du der? Kanskje du ser deg selv eller noen du kjenner? Vi så i alle fall Julia-logoen her og der, se om du ser det samme!

Dokumentaren finner du her

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!