Er det flere enn oss som skulle ønske det var 1D Day minst én dag i uka? Det har gått nesten en uke siden 23.november - og vi mimrer tilbake med klippene vi likte aller best.

Fortell oss gjerne hvilke deler av 1D Day du likte best i kommentarfeltet!

1. «Talk Dirty»-videoen.
Altså, her får vi virkelig se hvor morsomt guttene har det backstage: De danser rundt (i bar overkropp!) og her kommer en advarsel: Du kommer til å få Jason Derulos låt på hjernen.

2. «Story of my life» live
Er dette kanskje første gang One Direction fremfører «Story of my life» live? Bortsett fra litt problemer med Harrys mikrofon de første linjene, høres det veldig bra ut!

3. Treningsvideoen
Zayn som bokser, Liam som løfter vekter, Harry som løper, Niall som lager sin egen treningsvideo(!), og Louis... Ja, hvor ble det egentlig av Louis?

4. «Harry Pottery»
Harry gjør et forsøk på å lage keramikk, og han og Niall deler et spesielt øyeblikk... Haha!

5. «Little Things» live
Er dette One Directions aller fineste låt? Den kommer iallfall høyt opp, og her fremfører guttene den live, mens de sitter på gulvet. Superfint!

 

Hvilken del av 1D Day likte du best?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!