Hei!

I dag har jeg bursdag og jeg er offisielt ikke tenåring lenger! Det er litt rart å feire bursdag uten familien min, men det har gått kjempebra. Jeg feiret bursdagen min med venninnene mine i går, jeg lagde (en misslykket) lasagne til middag. Jeg hadde blåst opp masse ballonger og ba alle om å gå med partyhatter! Jeg tenkte at jeg ikke er voksen før jeg er 20, og i går var jeg fortsatt 19 og kjørte på med barnebursdag! 

I dag ble jeg vekket av verdens beste roomie, hun sang bursdagssang og hadde laget tidenes bursdagsfrokost og pakket inn alle bursdagsgavene mine! På bildet over ser dere både gavene og frokosten. Av foreldrene mine fikk jeg klokken og et par Converse (som jeg allerede har brukt i 2 måneder), av lillebror fikk jeg det kule mobildekselet og av storebror fikk jeg Uggs! Jeg har hatt verdens beste bursdag og fått de fineste gavene jeg kunne tenke meg, jeg er heldig!

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!