Hei! 

Jeg har alltid vært en person som har likt meg godt på rommet mitt. Derfor var det ganske rart å komme ned hit, og faktisk dele soverom med en annen person i over tre måneder! Nå har Emilie reist tilbake til Norge, så nå har jeg faktisk ikke bare eget soverom, men en egen leilighet! Uansett, jeg tilbringer mest tid inne på rommet og er nesten aldri stuen... 

Det første jeg gjorde da Emilie dro var å ommøblere så jeg fikk en dobbeltseng. Interiøret i denne leiligheten er ikke akkurat til å skryte av, men jeg har prøvd å gjøre det beste ut av det. Siden jeg ikke skal bo her så lenge har jeg ikke kjøpt noe særlig interiørting, men jeg er ganske fornøyd med rommet mitt som det er nå. Rommet er ganske lite, så det er ikke mer enn en stor seng og et skap. Også må jeg jo nevne utsikten min igjen da, det er ikke akkurat feil å sovne til den hver kveld! 

Hvordan ser rommet deres ut?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!