Hei! 

Jeg har kommet hjem fra en fantastisk ferie i Indonesia. De 18 dagene jeg hadde der fløy avgårde, og jeg må innrømme at jeg nesten gråt da jeg satte meg på flyet tilbake til Australia! Det skal sies at jeg har det fantastisk bra her også, og Gold Coast er kanskje ikke det værste stedet å dra tilbake til etter en ferie? 

Som dere kanskje fikk med dere, så flyttet jeg ut av den gamle leiligheten min før jeg reiste til Indonesia. Dere som har fulgt bloggen en stund vet hvor glad jeg var i den leiligheten... Heldigvis er ikke den nye leiligheten min så alt for ille den heller! Jeg har et stort soverom for meg selv, og et helt eget bad med dør fra soverommet (jippi!!). 

Over ser dere bilder av det nye soverommet mitt, pluss et lite bilde fra badet. Og såklart- de nye tøflene mine! Denne leiligheten har ikke teppegulv som den andre, her er det fliser og det er iiiiskaldt! 

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!