Hei!

Jeg har jo helt glemt å legge ut et bildedryss fra sommerferien min i Indonesia, så her kommer det! Bedre sent enn aldri, eller hva?

Som mange av dere vet reiste jeg på ferie alene i sommer. Siden jeg bare har 10 måneder på denne siden av jordkloden ville jeg ikke bruke sommerferien (australsk vinterferie) min på å reise hjem til Norge. Jeg var veldig usikker på hvor jeg ville dra, men etter litt frem og tilbake falt valget på Indonesia! Det er jeg utrolig glad for. Jeg hadde nemlig de tre beste ukene i mitt liv der borte! 

Jeg var både i Kuta på Bali og Gili Trawangan i Lombok, alt ligger i Indonesia. Gili T var et paradis som bare må oppleves! Hvite strender, turkist hav og strålende sol! I Kuta var det litt mer kaos, masse trafikk og mye folk, men stranden var kjempefin! Jeg møtte mange herlige mennesker der og fikk virkelig prøvd meg på engelsken i og med at jeg ikke møtte mer enn 3 nordmenn på de 3 ukene jeg var der borte! 

Hvor er det fineste stedet dere har vært?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!