Hei! 

Jeg går jo glipp av høstmoten siden jeg ikke kommer tilbake til Norge før i desember, så jeg har allerede begynt å forberede meg på vinter! Jeg både gruer og gleder meg til å komme tilbake til Norge, jeg er veldig glad i vinter, men jeg tror det kommer til å føles ekstra kaldt for meg i år! 

Over her ser dere mine motefavoritter for vinteren. Jeg har allerede kjøpt meg et par Uggs, en lue og en høyhalset ullgenser her i Australia. Denne vinteren kommer jeg nok til å bruke mye ullgensere i grått, sorte jeans og litt lange kåper. Og selvsagt de nye Uggsene mine, men det blir nok mer til den lilla snowboard jakken min! På torsdag sendte jeg også storebroren min på Bik Bok for å kjøpe kåpen som er på det første bildet! Stakkars han som ble sendt inn på Bik Bok for å se på kåper. Jeg sendte han bilder av noen jeg likte og lot han bestemme hvilken som var finest når han var i butikken, valget falt på den på bildet og jeg er SÅ fornøyd! 

Har dere noen motefavoritter for vinteren?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!