Hei!

Nå er snart den etterlengtede vårferien min snart over, og dere aner ikke hvor mye jeg har kost meg! De to andre feriene jeg har hatt her nede har jeg brukt på å reise, jeg har vært både i Sydney, Melbourne og Indonesia. Denne gangen bestemte jeg meg for å være hjemme hele ferien, heldigvis! Jeg hadde helt glemt hvor varmt det blir i Australia, heldigvis har jeg fått en liten oppfrisker de siste ukene. Det er minst 30 grader hver dag, så jeg koser meg masse på stranden og ved bassenget! Brunfargen begynner endelig å komme på plass, yay! 

På bildet over har jeg på meg den helt nye kimonoen min fra Topshop! Jeg bestilte den for noen uker siden og den kom til slutt i posten torsdag morgen! Jeg er helt forelsket i den, bare synd det er for varmt til å bruke den på dagen... Shortsen er fra Ziggy, toppen fra Silten Theory, sandalene er fra Sol Sana og vesken er fra et marked i Frankrike!

Hva gjør dere i høstferien hjemme?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!