Hei!

Her i Australia er det sommer nå, og jeg liker ikke å bruke sminke på sommeren. Derfor har jeg mer eller mindre sluttet med sminke! Jeg har også blitt ganske brun nå, så da er det jo ikke noe poeng å bruke masse sminke på huden! Over her ser dere de produktene jeg bruker hver dag, og dette er faktisk de eneste tingene på badehyllen min som blir brukt! 

Mentholatum lip balm
Jeg bare sier det, dette er verdens beste lepomade. Det er den eneste jeg bruker, og jeg kommer nok aldri til å slutte å bruke den heller! Denne lepomaden fås kjøpt på apoteket! (Den svir forresten litt i starten) 

Clean warm cotton
Denne parfymen er jeg helt avhengig av! Den lukter bare rent. Ren og tørr bomull. Høres kjemperart ut, men jeg får ofte komplimenter for å lukte godt haha! Denne var også perfekt å ha med til Indonesia i sommer. Klærne mine begynte å lukte litt rart på grunn av luftfuktigheten der borte, denne parfymen reddet meg heldigvis!

OPI neglelakk
Fantastisk bra neglelakk! Og fargen er jo til å dø for! En favoritt på tærne nå når det er sommmer og jeg lever i flip flops!

Garnier roll on
Denne er som en concealer, som man bruker under øynene. Jeg har ofte mørke ringer under øynene, men denne redder meg hver gang! Denne er det eneste jeg bruker av sminke i hverdagen! Fås kjøpt på for eksempel H&M. 

I tillegg til disse produktene bruker jeg solkrem på hele kroppen hver dag. Solen er så sterk at jeg blir rød med en gang! 

Hva slags skjønnhets produkter bruker dere?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!