Vi er vant til å se henne smile og opptre på scenen, men alle fans av Demi Lovato vet nok at hun har vært gjennom en vanskelig periode i livet sitt.

Hun fikk diagnosen bipolar lidelse og samtidig hadde hun både anoreksi og bulimi. Det var mye å ordne opp i, og hun hadde ikke kontroll (se video hvor hun forteller her.). Det var til slutt foreldre og venner som fikk henne til å oppsøke hjelp, og noe av det som hjalp henne underveis var inspirerende sitater og morgenmeditasjon, hvor hun tenkte over livet.

Mange av sitatene la hun ut på Twitter, og nå har hun samlet favorittene sine i boken Staying Strong, som er en slags kalender med et sitat og en morgenmeditasjon for hver av dagene i et helt år.

Her kan du se Demi fortelle den store nyheten.

Boken kan helt sikkert være fin både for de som har det vanskelig og for de som bare liker å starte dagen med en fin tanke. Kanskje kommer den på norsk også, men sikkert er det i alle fall at den engelske versjonen kommer den 19. november og kan bestilles på nett allerede nå. Kanskje noe å gi bort eller ønske seg til jul?

 

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!