Hei! 

Huff denne uken har vært skikkelig slitsom! Jeg og venninnen min har vært på skolen før 8 hver morgen og ikke dratt hjem før etter 9 hver kveld. Vi hadde flere store innleveringer på fredag som teller mye på karakteren vår, så vi har hatt hatt noen intense dager på bibloteket med nesa ned i bøker. Nå er det uansett helg og endelig litt pusterom fra alt skolearbeidet! Jeg valgte å feire at jeg har overlevd denne uken med å kjøpe meg nye sko!

Gummistøvler trengte jeg veldig og de kostet ikke mer enn ca 260 kroner! Jeg er skikkelig glad i de allerede, og synes de er dødskule! Noen vil kanskje si styggkule? 

Jeg har lenge planlagt å kjøpe meg et par Nike Free sko, men har aldri funnet en farge jeg liker godt. Eller giddet å ta meg råd til det for den saks skyld! Heldigvis fant jeg en farge jeg likte i dag, og siden jeg bruker veldig lite penger på sko og klær så tok jeg meg råd til deg i dag! YAY!

Har du noen sko du liker godt?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!