En ting skal tv-serien Glee ha, og det er at den er unik. Det er ingenting som å se Rachel, Finn, Kurt og de andre covre noen av pophistoriens beste sanger samtidig som vi kan følge high school-dramaet som foregår dem imellom.

Og når de danser i vei og synger av full hals er det nesten så de av og til skaper litt pophistorie selv. Her er fem av de beste nummerne etter vår mening. Er du enig? Har du andre favoritter? Legg igjen en kommentar under!

«Don't stop believing» var sangen som gjorde Glee til et fenomen. De tok en låt fra åttitalsrockebandet Journey og gjorde den på sin egen måte. Sangen ble en hit verden over på nytt, også i Journeys versjon.

 

Glee går GaGa også på kostymefronten i denne versjonen av Lady GaGas «Bad Romance».

 

 

Kurt gjør en nydelig versjon av The Beatles’ sang «I want to hold your hand». I serien synger han den til faren sin som svever mellom liv og død, og det er veldig rørende.

 (Klippet har spansk tekst fordi produksjonsselskapet har blokkert versjoner som er lagt ut i USA.)

 

Glee covrer ikke bare Britneys «Hit me baby one mor time», men også videoen som gjorde Britney til en superstjerne i 1999.

 

Denne versjonen av «We are young» av Fun er Glee på beste. Ingen kostymer eller fancy koreografi, men så mye sangglede at man får gåsehud!

Hvilken Glee-låt er din favoritt?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!