Når Harry Styles og resten av One Direction skal turnere i Nord-Amerika i sommer, kommer det ikke til å bli lett for ivrige fans å komme tett innpå. Harry har nemlig ifølge Perezhilton.com leid inn ekstra sikkerhetsvakter av den typen som brukes i militæret.

Det er nok ikke vanlige fans det er snakk om å beskytte seg mot, men heller de som er ivrigere enn normalt.

I februar opplevde Harry at en 14 år gammel jente kastet en sko på ham under en konsert i Glasgow. Skoen traff ham på et sted det gjør veldig vondt å bli truffet, og jenta ble kastet ut. I ettertid har hun sagt unnskyld til ham på twitter.

Men det er ikke bare skokastere og kjærlighetssyke fans Harry er bekymret for. En anonym person som påstår å ha snakket med ham sier også at han er redd for hva Taylor Swift-fans kan finne på å gjøre. Nylig fortalte hun nemlig i et intervju hvor kjip han hadde vært da han dumpet henne, og Taylor har som kjent noen ganske trofaste fans.

Hun vil nok neppe at han skal bli angrepet likevel, og med militærsikkerhetsvakter rundt seg får vi satse på at det ikke skjer.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!