Han ser dramatisk ut, og han synger som en gud. En perfekt kombinasjon for kule musikkvideoer! Her får du Adam Lamberts beste:

Klær, sminke og selvsikkehet betyr ingenting, sier Adam Lambert i «If I had you», det eneste som teller er kjærlighet. Det hindrer ham ikke i å flashe både klær, sminke og selvsikkerhet langt ute i skogen med masse venner som kan å danse.

Beste øyeblikk: Platåsko med glitter!

Klikk deg videre for å se neste video.

Adam Lambert har en temmelig kul leilighet (med hage!). Likevel er han trist, for han føler seg presset. Men det ser ut til at det går bra til slutt, altså.

Beste øyeblikk: Når han teleporterer fra leiligheten og opp på scenen i en stappfull klubb uten å miste en stavelse av sangen.

Klikk deg videre for å se neste video.

Fremtiden er skummel, men Adam Lambert ser bra ut i sci-fi-videoen til «Never close our eyes». Han leder dessuten et opprør som ender i farger og dans.

Beste øyeblikk: Når menneskene får piller istedenfor mat og Adam er den eneste som ikke har lyst på.

Klikk deg videre for å se neste video.

Adam er på fest igjen, denne gangen i en mørk kjeller. Men han er ikke glad, heller ganske streng, ser det ut til. Men det danses og det høres tøft ut.

Beste øyeblikk: Adams litt ekle kjæledyr.

Klikk deg videre for å se neste video.

Den destruktive Adam som har på seg skinnjakke og setter fyr på ting møter den myke Adam som forekker strikkejakke og å lese bøker. De har en skikkelig krangel.

Beste øyeblikk: Når slemme-Adam skvisjer noe som ser mistenkelig ut som et hjerte.

PS! Denne videoen er laget av Ray Kay, og han er norsk!

Hvilken video liker du best?

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!