Hei!

Akkurat nå sitter jeg på rommet å slapper av. I dag har Emilie og jeg vært på et kjøpesenter som ligger 10 minutter med buss fra Surfers. Været er ikke akkurat til å skryte av, så det var ikke stort annet å gjøre i dag. Jeg klager ikke selv om været er dårlig, jeg har jo faktisk hatt sol hver dag frem til nå.

Jeg fikk kjøpt litt småting som jeg trengte, som for eksempel Roxy-lommeboken på bildet over. Jeg virkelig elsker den! Frem til nå har jeg bare brukt en liten pung, og det er veldig klønete.

Over ser dere også mitt nye favorittantrekk. Rød shorts fra Rip Curl, genser (verdens alle beste) fra Roxy og sko fra Hawaianas. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å bo et sted der man kan gå med shorts og flipflops hver dag! Jeg er forresten fortsatt veldig blek, har bare vært på stranda en gang nemlig!

Hva er ditt favorittantrekk for tiden?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!