Hei!

Her er enda en herlig sommerdag over. Dagen i dag har jeg brukt på å gå rundt, være litt på stranden og bare slappe av med jentene på rommet. Jo mer jeg går rundt her i Surfers Paradise jo mer forelsket blir jeg i stedet. Alle menneskene er så avslappet, både i klesstilen og oppførselen. De er superhyggelige og veldig hjelpsomme sammenliknet med Norge.

Jeg begynner å komme litt mer inn i Australiatid, og det føles veldig bra. Det er utrolig slitsomt å slite med å sovne hver kveld og våkne klokken 6 på morningen. I morgen skal jeg stå opp ganske tidlig for å ta i mot venninnen min Emilie som kommer hit.

Neste helg lover jeg at det kommer noen bilder av meg også. Jeg har unngått bilder av meg selv de siste dagene. Jeg føler meg så blek i forhold til andre rundt meg, så jeg skal bare sole meg i en uke til!

Hva har dere gjort i helgen?

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!