I helga gikk den store prisutdelingen Billboard Awards av stabelen, og en rekke kjente artister var til stede, opptrådte og mottok priser. Taylor Swift var en av kveldens mestvinnende med sine åtte priser, men også Rihanna (4 priser), Justin Bieber (3 priser), og One Direction (3 priser) vant i flere kategorier.

Ikke minst var kvelden full av gode opptredener! Klikk deg gjennom denne saken for å se Selena fremføre «Come and get it» og Taylors kule show til «22». Ikke minst kan du se backstage-videoen hvor Selena og Taylor møter Justin Bieber backstage – hvem som kysser, og hvem som himler med øynene...

Selena Gomez - «Come and get it»

Taylor Swift - «22»

Klikk deg videre for Selena, Taylor og Justins møte backstage!

Øyeblikket da Taylor Swift kommer arm i arm med Selena Gomez backstage, hvor de møter Justin Bieber, har fått mye oppmerksomhet på nettet de siste dagene. Selena stopper for å kysse Justin på kinnet og slå av en prat ... Men se på ansiktsuttrykket til Taylor?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!