Et av tv-verdens søteste par har lenge vært 24 år gamle Nina Dobrev og kjekkasen Ian Somerhalder, som begge spiller i Vampire Diaries, men ifølge ryktene skal det nå være slutt. Flere aviser, som US Weekly og People, hevder via sine kilder at det tre år lange forholdet er over.

I begynnelsen ville ikke Nina date en kollega, men hvem kan vel klandre henne for å ha falt for kjekke Ian? De var gode venner helt fra begynnelsen, og i følge kilder er de fremdeles gode venner og kommer til å fortsette å jobbe med hverandre som før. En femte sesong av TVD er på trappene, så fansen trenger ikke å bekymre seg!

Paret selv har ikke kommentert nyheten, men Ian tvitret nylig en beskjed som blant annet innholdt ordene "Mennesker forandrer seg og glemmer å fortelle det til hverandre". Om dette har noe med Nina å gjøre er usikkert, men hvem vet?

 

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!