Det spiller ingen rolle at vi vet de bare er skuespillere. Når et kyss på skjermen har den riktige kjemien, blir det noe av det mest romantiske vi har sett. Vi har samlet fem av de fineste kyssene som er å finne på Youtube.

Med dette kysset innledet Bella og Edward en av de mest dramatiske kjærlighetshistoriene det siste tiåret. Det som gjør det så spesielt er at vi vet at de virkelig ikke burde kysse (siden han er vampyr og hun har blod), men at det er ingenting annet de vil. Sukk …

Siste kyss er alltid opprivende. Og alle som har sett Gossip Girl vet vel hvor mye fram og tilbake forholdet mellom Chuck og Blair inneholder. Her er de så søte at det gjør ekstra vondt å vite at han skal sette seg på det flyet og forsvinne.

Jack og Rose i Titanic er blitt en klassiker, og dette er deres første kyss. Hvem vil vel ikke få sitt første kyss på bauen til et skip midt i solnedgangen? At vi vet hvor galt det går, gjør ikke kysset mindre spesielt.

Også uskyldige kyss kan være perfekte. Som dette mellom Vada og Thomas i filmen My Girl fra 1991. Har du ikke sett filmen, kan den virkelig anbefales. Veldig søt og veldig trist!

De er skitne, sultne og såret og ligger i en hule. Peeta forteller Kantniss at han alltid har vært forelsket i henne. Og alle lurer på hva Katniss tenker, og så … kysset. Uimotståelig!

 

Hva er ditt favorittkyss?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!