Robert Pattinson har nå vist seg i det offentlige rom for første gang etter at det ble kjent at Kristen Stewart har vært utro mot ham med den 19 år eldre regissøren Rupert Sanders.

Venner av Robert skal ha fortalt pressen at han ble helt knust av disse nyhetene, og han har flyttet ut av hjemmet han delte med Kristen. Ved en anledning ble han observert på en pub med noen nære venner, men ellers har ikke Robert vært å se siden den triste nyheten.

Men i går, mandag 13. august, stilte han på det amerikanske TV-progremmet "The Daily Show!. Der ble han møtt av en boks med iskrem (for trøstespising), for at intervjueren skulle ha en måte å komme inn på temaet som alle snakker om.

- Er du ok? spurte programlederen og fikk til svar:

- Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal svare på dette. Dette er den rare greia med disse intervjuene. Jeg kommer til å høres ut som en idiot, sa Pattinson, ifølge Us Magazine.

Robert inrømmet også at det å slå opp med kjæresten kjentes som verdens undergang.

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!