Foto: Eagle Vision/Eagle Rock Ent

Kl. 19.30 i kveld sender Nrk3 en konsert med One Direction.
Guttene er på BIC Arena i Bournrmouth i England på sin første utsolgte turnè, og vi får blant annet se dem fremføre "Gotta Be You", "One Thing", og deres hit "What makes you beautiful". Konserten fant sted i januar 2012 og er en del av deres turné i England "Up All Night - The Live Tour".

Kl. 20.40 i kveld følger Nrk3 opp med programmet "One Directions første år".
Vi følger gutta når de lanserer sin første singel «What Makes You Beautiful» i England. Vi reiser også med dem rundt i Europa og får være vitne til at bandet får se hvor enormt mange fans de har opparbeidet seg på kort tid. Når de kommer hjem, reflekterer gutta over sine nye liv.

I dag har One Direction over 8 millioner følgere på Twitter, nesten 11,5 millioner «likes» på Facebook, og deres videoer på YouTube har blitt sett snart 900 millioner ganger!Får du ikke sett programmen på TV i kveld, så har du en ny sjanse i romjula. Torsdag 27. desember sendes begge prgrammene på nytt på de samme tidspunktene som nevnt over.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!