En av Julias absolutte favorittjenter, Taylor Swift, har mange ganger fortalt at hun aldri har følt seg som den kule, hippe jenta. Nå forteller hun hvor noe av kompleksene hennes kommer fra.

– Mange av usikkerhetene mine kommer fra et forhold jeg var i. Denne fyren var så veldig, veldig kul. Det ga meg på en måte litt komplekser for hele dette albumet, for han snakket alltid om et eller annet nytt band som var så kule fordi de var så «underground».

Vent nå litt. Kanskje er det fra denne gutten Taylor har hentet inspirasjonen til tekslinjen And you would hide away to find your peace of mind, with some indie-record that's much cooler than mine i låta «We are never ever getting back together? Høres sånn ut!

Videre forteller Taylor:

– Noe jeg aldri har skjønt, er hele holdningen om at dersom et band er helt ukjent, er de gode/flinke, men hvis de får fans, da er det bare å hoppe videre til neste band!?

Vi er helt enig med Taylor! Er du?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!