Megan Nicole (18) har blitt verdenskjent gjennom YouTube. Videoene hennes har tilsammen blitt sett nesten 300 millioner ganger. Vi har tatt en prat med 18-åringen!

Den 21. desember 2009 publiserte Megan sin første video på youtube, og siden den gang har mye forandret seg.

- Pappa var den som virkelig oppmuntret meg til å poste min første video. Jeg begynte å synge i fjerde klasse, men hadde akkurat begynt å spille gitar da jeg postet min første video.

I den første videoen synger Megan «Use somebody» av Kings of Leon:

Klikk deg videre for resten av intervjuet med Megan og flere videoer!

Megan sier at hun synes det er vanskelig å forstå hvordan hun har fått så mange fans gjennom internett, og det kan vi tenke oss. Tenk at videoene hennes har over 300 millioner visninger tilsammen!

- Det så rart, for jeg føler at jeg er bare Megan, den samme jenta som jeg alltid har vært. Samtidig har ting forandret seg veldig mye. «Megan Nicole», musikken og fansen har vokst, og det fortsetter å vokse. Men jeg er den samme personen allikevel, og det synes jeg er veldig viktig å tenke på.Mennesker over hele verden har blitt inspirert av Megan til å poste videoer på Youtube. Selv synes Megan det er surrealistisk å tenke på, men samtidig helt fantastisk. ?

- Det er så givende når jeg får meldinger av personer som forteller meg at det var jeg som inspirerte dem til å plukke opp gitaren. Eller at min musikk har fått dem til å smile. Hvis jeg kan gjøre dagen til en person litt bedre gjennom musikken min eller inspirere, er alt det jeg gjør verdt det. Det er en helt fantastisk følelse, og jeg tror det vanskelig å forstå hvordan det føles før man opplever det selv. Det er helt ubeskrivelig. Jeg blir så glad i alle sammen!


«Hvordan kan min Youtube-kanal bli like populær som din?», er et spørsmål Megan får veldig ofte. Mange jenter (og gutter) drømmer om å bli oppdaget på Youtube, men det er ikke bare å knipse med fingrene.


- Jobb hardt. Øve, øve, øve. Det er mye arbeid i å få kanalen i gang. Jeg pleide å kommentere andres videoer for å få folk til å besøke min kanal og kanskje klikke på en av videoene mine. Finn sanger å synge som er hot akkurat nå, det er de sangene folk søker opp på youtube. Sist men ikke minst, vær deg selv! Ikke prøv å være noe du ikke er, folk vil like deg og musikken din for akkurat den du er. ?

Til slutt spør vi Megan om det er noe hun har lyst til å si, og hun er helt sikker på hva hun skal svare på dette spørsmålet:

- Tusen tusen takk til alle mine fans! Jeg sier dette hele tiden, men jeg får ikke sagt det nok. Det går ikke an å forklare hvor mye støtten deres betyr for meg, og jeg kommer aldri til å kunne beskrive det med ord. Thank you, and love you all!

Hva synes du om Megan Nicole?

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!